| Adi-Eduard_Leustean_1991 a întrebat:

Bună ziua,
Aș dori să ști dacă iau A2 anul acesta și când voi face vârsta de 24 de ani, va trebui să redau A-ul la aceleași prețuri/ criterii ca un alt candidat fără experiență?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Daca dai A2 acum poti da in 2 ani pentru A. scrie in lege. A se da la 24 de ani sau la 2 ani dupa ce ai luat permisul pentru A2. si da, trebuie sa o iei de la cap. eu am B de 6 ani si acum fac A si a trebuit din nou sa fac toate actele (medical, psiho, cazier), scoala (teoria, cica 24 de ore...am facut cele 22 de chestionare in 1 zi). ca practica trebuie sa o fac (ca de, B e B si A e A).

deci, in concluzie, trebuie sa faci toata porcaria din nou, dar nu neaparat de la 24 de ani, iti trebuie doar 2 ani experienta

| Adi-Eduard_Leustean_1991 explică (pentru JohnnyBi):

Da. păi o părere cam așa voiam să aud 50/50 legislativ și practic. Mai mult ca o oglindire a gândurilor. Merci Johny.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Adi-Eduard_Leustean_1991):

Cu placere happy

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Difera A2 de A. legislatia e la fel dar examenul practic la categoria A se face pe pista. In oras nu am vazut niciodata examen de conducere cu motocicleta, doar in strainatate unde isi pun vesta reflectorizanta si scrie examen pe spate, protectii la genunchi si coturi, si o casca cu microfon unde le spune din masina care merge in spate pe unde trebuie sa mearga: stanga, dreapta, inainte.

| mgtow a răspuns:

A e un pic mai scump pentru ca e mai puternica fata de motocicleta care merge pe A2, diferenta de cmc variaza asta o stii si tu.