anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua! Acum cateva zile, neobservand, ieșind din parcare am zgariat o masina. Ieri mi-a venit mesaj că se vede pe camerele de filmat acest lucru si sunt rugat sa mă prezint la poliție. Oare ce consecințe vor fi?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca ai permis stii ce consecinte sunt.

Permis suspendat ca nu ai declarat accidentul in 24h si amenda.

| mihai69 a răspuns (pentru suntserios):

Plus degradarea cu câteva clase de malus la RCA pe viitor.

| Mihaikp a răspuns (pentru suntserios):

Păi nu am observat acest lucru pe moment. Până nu mi s-a trimis mesaj, nu stiam de incident.

| FreddieM a răspuns (pentru Mihaikp):

Poți scăpa. Te vor întreba cum vrei sa rezolvi problema. Adică plătești tu reparația sau asigurarea.

Cheers

| Mihaikp a răspuns (pentru FreddieM):

Multumesc mult pentru răspuns!

| FreddieM a răspuns (pentru Mihaikp):

Spune-mi cum a fost. În mod normal dacă îți asumi responsabilitatea daunelor, nu mai e problema lor. Ei au fost doar instrumentul prin care în mod logic a fost nevoie sa te găsească sau ma rog, sa te,, invite'' sa rezolvi problema.Eu zic sa te acordezi în mod amiabil cu omulețul celalalt, luându-ti angajamentul ca i-o repari. Și e corect asa. Mult succes.
Cheers

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai tu unde ai luat permisul, daca nu stii ce consecinte atrag fuga de la locul accidentului si nedeclararea evenimentului in 24 de ore?
Ramai pieton, dai asigurarea pentru reparatia masinii pe care ai agatat-o, primesti amenda si probabil vei gasi oglinzi rupte, anvelope taiate... Bonus.
Maimutele ca tine ar trebui tinute in captivitate.

| DaniTDCI a răspuns:

Ramani pieton pentru fapta savarsita.