anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cumpara o masina zilele astea, adusa din Germania pe platforma fara numere.La numere rosii nu o sa am nevoie de un act care dovedeste ca masina a fost pe platforma? Sau completez un formular in acest sens? Pe langa asta nu am primit un act de genul fiscal.Omul mi-a zis ca nu am nevoie din moment ce masina nu a fost inmatriculata pe Romania. Putin ajutor?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu, la numere rosii nu ai nevoie de un asemenea act.
Dar (cel mai probabil) vei avea nevoie sa completezi numarul de inmatriculare al platformei pe fisa de inmatriculare, cand vei inmatricula masina. Nu e problema, poti sa dai un numar fictiv, nu verifica nimeni.
Si nu, nu ai nevoie de fiscal daca masina are in brief un proprietar german.
Dar, daca masina a fost adusa in Romania cu numere de Zoll, si in acte e un proprietar Roman, da, atunci e posibil sa ai nevoie de fiscal (Mai nou e nevoie doar ca contractul de vanzare-cumparare sa fie stampilat la primaria vanzatorului).
Cel putin la mine in judet (Suceava) in alte judete din ce am inteles nu e nevoie de fiscal in acest caz.
Si desigur, daca masina a avut scoase numere rosii vei avea nevoie de fiscalul celor ce au scos numerele rosii.

| yoda1verde a răspuns (pentru OldSoul):

Mulțumesc mult.In acte este un german.Masina a venit fara numere.Mi-ai fost de mare ajutor, sper sa fie si in realitate asa simplu.Toate cele bune!

5 răspunsuri:
| udrescuf a răspuns:

Nu ai nevoie doar de acte ca masina iti apartine.

| GabrielGL a răspuns:

Poate nu stii dar km reali nu sant niciodata la masinile din Germania am pe cineva care aduce asta e afacerea lor km dati inapoi stiu ca nu are treaba cu ceea ce ceri si nu ai zis cum ai luat-o dar ai grija bafta

| xckx92 a răspuns:

Ai aici toate informatiile necesare: https://www.delta-inmatriculari.ro/......detaliile/

| SeekMe008 a răspuns:

Man, eu am inteles cam ceea ce este de inteles aici https://www.vezicatface.ro/......n-romania. Acum nu stiu despre ce este vorba exact, ca si eu ma chinui sa imi imatriculez maisna cu numere rosii si cand am fost erau picate serverele de la politie.