La inmatriculare poti solicita sa fie trecut si tatal tau pe certificatul de inmatriculare, conform Ordinului MAI nr. 1501/2006, citez:
"ART. 7.(1) Înmatricularea permanentã sau înmatricularea temporarã se efectueazã pe baza urmãtoarelor documente:
a) cererea solicitantului. În cazul înscrierii în certificatul de înmatriculare şi a altei persoane care poate folosi vehiculul în virtutea unui drept legal, altul decât cel de proprietate, proprietarul va menţiona solicitarea explicitã în cerere;"
Da, tu mai departe trecuie sa faci un c-v cu tatal tau si masina va fi pe numele lui si va fi a lui. Tu, daca vrei legal o vei putea folosi pe baza unui contract de comodat
Am inteles, deci trebuie sa fac contract vanzare cumparare cu tata,dupa masina o sa fie inscrisa total pe el, si dupa ce e inscrisa, am sa fac contract de comodaj, In legatura cu contractul de comodaj vreau sa stiu daca toate actele o sa imi fie valabile, nu trebuie sa schimb nimic, adica o sa pot in continuare sa fac asigurare pe tata si toate actele sa fie pe el?