Pai primul lucru pe care trebuia sa il faci trebuia sa completezi pe talon la rubrica Instrainat catre... Acolo trebuia sa scrii numele tau si proprietarul autovehiculului sa semneze aceea rubrica. Aveai nevoie si de un contract de vanzare cumparare ca sa poti demonstra ca ai dat banii pe ea. Presupun ca ai dat o anumita suma. In cazul in care o sa zica ca ai furat masina te poti duce la politie si sa demonstrezi ca nu ai furat deoarece ai talonul si o cheie a masinii. Si ai si un martor care a vazut cand el ti-a inmanat cheia si talonul masinii.
Trebuia sa faci un act de vanzare cumparare. Acum suporti consecintele acestui fapt. În aceasta situatie este bine sa ei legatura cu cel ce ti-a vandut masina pentru perfectarea actelor de vanzare cumparare.
Cam nasol sa dai banii din mana fara un act, macar de mana, cu un martor. Sper sa fie de buna credinta vanzatorul si sa nu ai probleme.Sa fii mai exact ce acte(cartea de identitate e importanta). Bafta.
Va multumesc mult, eu am discutat cu el si a zis ca doreste sa o radieze si ca imi va trimite actele, oricum am intrat pe autovit unde era postat mesajul si nu mai este masina, insa eu am salvat pagina si data inainte cu o zi sa o cumpar(adica am o dovada ca doreste sa o vanda)cartea de indentitate o am! sper sa fie bine am sa va dau un raspuns daca este sa fie a mea, sincer am ceva emotii,! o zi superba