| Cosminellu a întrebat:

Am cumparat o masina.problema e daca o pot inmatricula pe numele meu.treaba sta astfel:masina este inmatriculata in Romania pe un proprietar..acesta a vandut-o unui samsar, samsarul mi-a vandut-o mie..samsarul mi-a dat cartea,talonul, itp, rca.samsarul cu proprietaruau facut doar un contract de instrainare-dobandire...samsarul si cu mine am facut tot un contract de instrainare-dobandire...eu i-am dat banii, mi-a dat masina. urmand sa mearga la primarie la el sa puna stampila cum ca nu are datorii.el nu e scris pe talon.si nici pe carte.practic masina nueste inmatriculata pe el.eu ce pot face acum?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu samsarii nu trebuie sa lucrezi deloc, daca iti iei teapa cu actele de la el poti sa ai probleme mari cu politia

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si ti a pus sau nu stampila?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mergi la un birou de acte din zona, ei stiu exact cum sta treaba la inmatricularile din zona ta. Ai nevoie de o fisa de inmatriculare cu numele tau, cu viza de la vanzator si viza de la primaria ta.

| OldSoul a răspuns:

Din ce ai spus tu ai primit toate actele de care ai nevoie.
Ce mai ai de facut e sa mergi la el la primarie, iti pune stampila pe contracte (banuiesc ca contractele intre proprietarul din acte si samsar au deja stampila, daca nu o au, ai probleme) mai apoi iti faci dosarul de inmatricualre/transcriere, si mergi la serviciul de inmatriculari si treci masina direct pe tine.

| Cosminellu explică (pentru OldSoul):

Contractele intre proprietarul din acte si samsar au deja stampila.deci eu pot sa merg singur lael la primarie si sa imi puna stampila?

| OldSoul a răspuns (pentru Cosminellu):

Da, poti sa mergi si singur desi in general trebuie sa vina si "vanzatorul", dar daca spui ca e samsar probabil el se cunoaste deja cu cei de la primarie si nu va mai fi nevoie de el cat timp contractele sunt facute si semnate.