| cristilazar94 a întrebat:

Bună ziua, am cumpărat o mașină recent, în momentul în care am fost sa ii fac transcrierea pe numele meu, cei de la numere mi-au spus că mașina figurează cu certificatul reținut din 2020 pentru lipsă itp, mașina are certificat și itp în prezent, problemă remediata dar au spus ca certificatul ăsta trebuia predat iar cel care a remediat problema nu s-a dus sa l predea, pur și simplu cred ca i-a făcut itp-ul și a circulat asa cu ea, oare 4 ani de zile nu a depistat nimeni problema? Eu acum stau cu mașina pentru ca nu o pot transcrie, cei de la poliție au spus ca trebuie sa emită nu știu ce politia din jud unde a fost înmatriculată mașina, a trecut o săptămână și nimic, actele mașinii sunt la poliție, vreun sfat? Mulțumesc

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Il cauti pe proprietar sa rezolve problema sau iti da banii inapoi.
e clar ca el nu a predat niciodata certificatul si nu a dus dovada ca a facut itp

| cristilazar94 explică (pentru suntserios):

Chiar dacă masina în prezent are itp? Cei de la înmatriculări mi-a zis sa aștept sa elibereze nu știu ce, cei din jud Dolj, eu o transcriu în Prahova

| cristilazar94 explică (pentru cristilazar94):

După ce emite Dolj ul, a spus ca se poate înmatricula, sa fie vreo eroare în acte ceva?

| suntserios a răspuns (pentru cristilazar94):

Pai masina poate are itp facut.
Dar procedura era dupa ce era facut itp sa fie notificata politia si sa primeasca certificatul inapoi.

Daca cei de la inmatriculari ti-au zis sa astepti, atunci asculta ce zic ei, ca ei fac actele la urma urmei

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai luat țeapă, tu nu stii ca in România sunt o gramada de hoți? Cît ai dat pe masina asta? Cel mai bine suna l pe proprietar sa iti dea banii inapoi si sa isi ia rabla sa se spele pe cap cu ea.Ce marca este masina si din ce an?