Din cate mi-a spus cineva, in RO s-a trecut la inspectie anuala, deci nu conteaza ce masina, sau din ce an, cu exceptia cand e noua te duci dupa 2 ani.
Cineva te-a mințit rău.
Daca ala asa stia, poate ca nu era informat. Oricum la mine de anul ce vine nu se mai face deloc, au spus ca e timp pierdut si nu ajuta la nimic ndar sa stii ca au dreptate, au facut asta, dupa ce au analizat situatia.
Cred ca individu ce mi-a spus, era cam pe dinafar, desi locuieste in RO, pentru ca mia mai spus niste balarii, dar am lasat de la mine
Stai intr-o tara din Africa sau de ce e timp pierdut sa mergi cu masina in siguranta?
Locuiesc in SUA si aici in Texas guvernul in urma a ceva ani de observatii si cercetari, au ajusn la concluzia ca ispectia tehnica la masini este timp si bani irosti, ca nu ajuta cu nimic pe nimeni.
Asa au spus, si incepind din ianuarie anul ce vine, pentru masini personale nu se mai face inspectie, dar se face pentru masini comerciale.
Nu stau intr-o tara Africana, ei asa au spus, ca accidentele care au fost, nu au avut la baza legatura cu starea masinii, majoritatea masinilor implicate in accidente erau in stare tehnica f buna.
Iara ei sa ajute populatia, asa au spus, oamenii pierd timp si bani pe aceste inspectii anuale, aici asa a fost mereu, anual inspectie.
Bine nu e in tot SUA, e doara in Texas, cel putin deocamdata.
Aaa in SUA, ok.
Pai acolo standardele de calitate sunt net inferioare UE.
De aia nici nu le pasa cu ce rable se umbla pe strada.
De aia se mananca cum se mananca.
De aia se impusca zilnic intre ei.
De inteles.
Europa inca isi pastreaza niste standarde inalte de calitate.
Amice esti praf, stelar habar nu ai ce se intampla, sau ce este in SIUa, dar iti place sa maninci ****.
ai fost tu in SUA ai trait aici, ai fost si in UE si cunosti ce se intampla? Ori spui ce spui din ce iti baga aia sub gusa, ce te indoctrineaza romanii si europenii.
Daca se impusca zilnic intre ei, de ce oricine din lumea asta doreste sa ajunga in SUA? Chinezi, japonez, german, orice natie de om ar vrea sa mearga aici, sa se impuste si ei sau care este motivu?
Europa isi pastreaz standarde de care standarde, de idioti, de feudali, vai de capu vostru de prapditi, nu-i de mitrare ca tara aia este in halu inc are e, cu cine sa fie mai sus, cu de astia dealde tine.
Asa e cand pe linga faptul ca esti sarac mai easti si prost
Ce sa zici și tu acum
Vrei sa te convingi singur că SUA e ce era odată, doar că e praf și pulbere în comparație cu UE. Doar că tu nu ai sa recunoști asta că ar însemna că ai făcut o greșeală. hahaha. La voi se împușcă copii la școală în loc să îi educe. Hahahaha.
Nu mai vrea nimeni in state prietene. De aia Europa e plina de emigranți.
PS. Știi că 70% din americani sunt așa prostii că au impresia că Europa e o țară? Sau că Paris e o țară?
O minunăție SUA.
Doar ca nu.
Dupa 12 e anuala.
anonim_4396 întreabă: