| Georgian620 a întrebat:

Am fost de curant la un centru RAR. pentru a imi face revizie la scuter care are ccl 49cm3..Toate bune si frumoase am ajuns acolo intreb cat ma costa desi nu aveau pe nimeni la informatii o doamna ma trimite in hala sa intreb mecanicii. Ma duc in hala si acolo vorbesc cu un mecanic cu "functie mare" din cate mi s-a spus si imi zice ca ma costa 600 lei sa imi fac revizia daca nu am carte de identitate la scuter?! Ce e aia?! am un fel de carton portocaliu pe care scrie tot despre scuter dar este in engleza..seamana a carte de identitate dar ori eu sunt nebun.ori domnul mecanic?! Cum sa ceara 600 lei pentru o Revizie si sa imi faca carte de indentitate? e posibil asa ceva?

3 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Poate tu ai doar o fisa cu caracteristicile vehiculului si poate e necesar, acum la RAR sunt camere peste tot si nu se manjesc pentru un scuter

| AgathaRo a răspuns:

Cred ca s-a referit sa iti faci omologarea si sa iti faci acte la ea, odata cu omologarea unui vechicul se face si inspectia tehnica.

| Georgian620 explică (pentru AgathaRo):

Il am dejat omologat ca este la mana a 2'a ..am talon la scuter tot dar nu stiu la ce se refera cu "Talonul de identificare" Se refera la talonul de inmatriculare?