| Mihail_Iorga_1990 a întrebat:

Am gasit din intamplare astazi pe internet in timp ce ma uitam la niste masini aceasta bijuterie romaneasca pe 4 roti care ar putea aparea pe soselele noastre in viitorul >apropiathttp://www.promotor.ro/......4-11816015

Dar o mare dilema imi pune probleme,mai exact cat ar putea sa coste o asemenea masina?, ca sincer chiar imi doresc asa ceva...
Astept raspunsurile voastre:D

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu va aparea niciodata, e doar un concept

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E concept, chiar daca s-ar fabrica vreodata, nu ar arata asa.
Si nu cred ca se va fabrica nici un 'omagiu' pentru Dacia 1300/1310, Loganul fiind inlocuitorul lor.
Sa nu uitam ca Dacia e acum parte din grupul Renault, iar Dacia 1300 era de fapt proiectul francezilor de Renault 12. Daca ar decide sa faca ceva in memoria aceste platforme, nu se stie in ce nume ar face-o (Dacia 1300 sau Renault 12).
Desi, debutul platformei R12 a fost in Romania, in anul 1969. Ne-au lasat pe noi sa o lansam, desi, primele Dacii 1300 erau fabricate integral in Franta, si doar asamblate la Mioveni, pana cand uzina a fost in stare sa produca toate piesele. Pana in 1972 erau aproape toate piesele facute in Franta, apoi, pana in 1976 combinate piesele frantuzesti cu cele romanesti, abia dupa '76 se produceau Dacii 100% romanesti. Cine avea pile, mai primea echipari frantuzesti si prin '80.

| Ionutszu a răspuns:

Probabil pana in 20 de mii de euro. Nu cred ca romanii ar pune imbunatatiri extravagante..probabil ar merge cu ea in stilul clasic dacia, doar adaugand elemente moderne. Nu m-as astepta la mai mult de 20 de mii.

| Mihail_Iorga_1990 explică (pentru Ionutszu):

Sincer nu cred, deoarece are motor V8 totusibig grin