Ai switch-ul din yala defect, sau eventual lipituri reci si din aceasta cauza e problema.
Acum mare pericol nu e atat timp cat nu ai alarma, daca ai alarma te poti trezi uneori cu alarma sa tipe aiurea.
Cel mai adesea cand se defecteaza ramane pe inchis, ceea ce e bine, daca ar ramane pe deschis nu ai mai putea incuia masina.
Daca vrei se poate schimba, dar acel switch se gaseste destul de greu, trebuie desfacuta toata portiera, e o operatie destul de lunga, plus ca ai nevoie de unele "surubelnite" speciale pentru a putea desface surubelele in care e prinsa yala.
Oricum daca mergi la mecanic nu cred ca scapi mai ieftin de 100 de lei, acum depinde daca repara yala actuala sau daca cere sa o inlocuiesti cu totul.
Nu cred ca este o eroare de computer,mai degraba este acel intrerupator de la usa, care probabil s-a defectat, la fiecare usa ai cate un buton, intrerupator care aprinde lumina din plafoniera cand se deschide o usa eu cred ca de acolo este problema, dar poti sta linistit ca nu este o problema majora.
Este o eroare, eu unul merg de 4 luni cu ambele portieri asa. poti merge linistit