Trebuie sa adaugi vigneta pe Ungaria 10-12 Euro in functie de unde o cumperi, si cea pe Slovenia 50Euro.
Autostrada de Italia 22Euro.
Mancare inca 100E.
Spaga vama 50 E daca nu ai acte de provenienta la marfa.
Doar mortii de foame dorm in duba chirciti cu fundul intre schimbatorul de viteze si frana de mana, pe frigul asta.50E hotel dus, 50 intors.
Daca duba ta este detarata mai bine stai acasa.
Politia di n Italia, Slovenia si Ungaria au ochiul format si te pun pe cantar imediat.
Amenzile sunt foarte mari.
Fara 500E profit nu se merita sa iesi din casa.
Daca ti se opreste duba pe autostrada te costa o absurditate platforma daca nu ai asigurare pentru asa ceva.
Duba e asa de cand am luat-o din fabrica 3, 5 tone nu o fost de 4.5 tone sa fie detarata si sa zicem ca nu stau la hotel ***
Riscurile sunt mari.
Sa-ti ramana curati 400E macar.
Si se merita
Nu se merita, dar se merita sa incerci.
Doar asa te vei convinge.
Cea mai mica problema la duba te poate costa scump pe autostrazi straine.
Acolo nu te lasa sa o repari pe marginea strazii.
Vine platforma cu politia in 10minute, inainte ca sa te dezmeticesti ce se intampla.
Si costa 600 E minim ca sa te scoata de pe autostrada pana la primul service.
Unii cer si mai mult.
Daca nu ai bani la tine, te asteapta dar trebuie sa platesti parcarea 10 E pe zi in cel mai fericit caz.
Am ajutat doi colegi ramasi in pana. Unul avea nevoie de o cheie de 36 ca s-a gripat rulmentul de la remorca iar altul in pana prostului cu o duba inchiriata.
In ambele cazuri politia a sosit in mai putin de 10 min.
Frate masina e un iveco 2007 cu 7 lucuri cu bena 3.5 metri latime 2 metri motor 2.4 motorina n-am avut probleme nici o data cu ia schimb de ulei la schimb si filtru restul mere struna
Doamne ajuta!