| Alexluchi20 a întrebat:

Buna ziua! Am o întrebare.A apărut un site in care a spus, ca cică audi in 2026 va vinde mașini doar electrice nu ci pe benzina și diesel.Este adevărat sau este fake News

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fake news!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e o declaratie de prin 2021 a celor de la Audi care a fost scrisa aiurea prin presa. De fapt ei au zis ca din 2026 nu vor mai dezvolta modele noi decat electrice, dar vor comercializa inca motoare termice pana cand legislatia le va permite

| Alexluchi20 explică (pentru suntserios):

Gen nu vor mai face a9, a 10 etc?, Sau gen din 2026 de exemplu nu o sa mai apăra modele noi de a 4 de exemplu

| suntserios a răspuns (pentru Alexluchi20):

Asta ca nu vor mai face modele noi cu motoare termice e clar.
Acum nu stiu modelel existente daca vor mai primi update uri de design. asta stiu eu ce vor face. Dar daca legislatia pemite si piata cere probabil ca vor mai exista si mici facelift uri pentru modelel existente.

Pai și când o sa se mai lanseze doar mașini audi electric, o sa pot sa-mi iau sh o mașina pe benzina/motorina

Nu am auzit nicaieri prin legislatia UE ca se vor interzice comercializarea de masini SH cu motoare termice

Mai am o întrebare și gata.in 2026 ele vor fi la fel de scumpe ca in prezent, sau se vor ieftini mult

Sh urile?
Nu stiu ce sa zic... dupa mintea mea vor fi mai scumpe probabil daca nu vor mai fi modele noi la comercializare si nu toata lumea va dori electrice.
Dar pe de alta parte probabil ca vestul se va adapta mai repede si cum se intampla si acum va exporta catre noi cat mai multe sa scape de ele.

Nuu,ma refer la electrice dacă vor fi scumpe

Aaa, alea se vor ieftini. Clar. Tehnologia va fi perfectionata, productia in masa va scadea preturile samd. Se vede deja la Tesla care a coborat deja preturile.