| Adrian71782ib a întrebat:

Buna ziua, am o intrebare, am cumparat o masină din Franța, am venit cu ea in Romania sunt vreo 2, 500 km de unde am plecat. Am ajuns acasa si nu era nimic neobisnuit, totul in regula. Am facut schimbul de ulei si am revenit in Franța aceiași kilometri parcusi inapoi 2, 500 am verificat uleiul si era putin sub nivel, era pe varful jojei, nu era peste minim era sub. Am pus ulei sa zic o cană si dupa 2 luni mergand la munca zi de zi vreo 150 de km pe saptamana am verificat iar ulei si este iar sub. De la ce poate sa fie sau daca e grav ce aș putea face mașina este un mercedes C200 manual?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mergi la un mecanic sa faca prima data o constatare, ca intreband asa pe TPU fara niciun detaliu o sa primesti raspunsuri de genul "Motorul frate"

| kalasnicov22 a răspuns:

Depinde enorm de marca uleiului.
Cand foloseam Castrol de Romania imi consuma 1L la 5000km.
Am pus LiquiMoly toptec 4200 si nu mai trebuie sa completez pana fac 10-12. 000km.

| Maryanulukual a răspuns:

Motorul frate

| Adrian71782ib explică (pentru Maryanulukual):

Adică e ceva grav?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Adrian71782ib):

Tu crezi ca doar Românii dau țepe? Sau cel de la care ai cumparat masina este tot român, ti a vindut o rablă a scapat de vechitură si ti a dat o tie, cu cît ai cumpărat o si din ce an este masina? Vinde o si tu nu merita sa bagi bani in reparatii