| Bogdan2109 a întrebat:

Am o nelămurire! Tocmai am cumpărat o masina adusă din Germania,din pacate, fostul proprietar a folosit toate nr roșii și acum nu pot sa circul cu ea! Cum as putea face sa circul o perioada mica de timp cu ea cât ii fac inmatriculare, deoarece N as dori sa o las intr-un alt oras! Mai trebuie sa fac RAR ul dacă masina a avut acele nr provizorii? Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu prea ai ce face.
Poate doar dacă mașina are TUV-ul valabil, sa vorbești cu cineva care se ocupa și să-ți aducă numere de zoll, deși ma îndoiesc.
Rar-ul nu are nici o treaba cu numerele roșii. Numere roșii poți scoate și fără rar.
Poți sa te uiți prin acte sa vezi dacă ai cartea de identitate a mașinii, dacă o ai, ei bine, ai rar-ul făcut.
Probabil ai prins mașina mai ieftina exact din aceasta problema, ca nu mai are numere roșii, și ca nu are Rar-îl făcut, caz în care, cel mai probabil nu vei putea folosi mașina pana la Rar, iar la Rar va trebui sa o duci pe platforma.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Singura modalitate e pe platforma, nu ai cum sa o folosești altfel. Rar ul trebuie făcut dacă nu îl are. Nu are legătură cu nr rosii

| xerxes1 a răspuns:

O plimbi pe platforma pana la RAR.

| Simplegirlbb a răspuns:

Nu cred ca e posibil asa ceva, Din moment ce au expirat numerele rosii.