Daca este aditiv pentru ulei de motor, nu prea are importanta combustibilul. Nu prea mai exista uleiuri doar pentru diesel sau doar pentru benzina, majoritatea merg la ambele.
Decat sa pui aditiv in ulei, mai bine schimbi uleiul si foloseste unul mai bun.
Uleiul l-am schimbat acum o lună doar a început sa tragă greu moare motorul la deal
Nu cred ca e uleiul, poate fi egr, fap infundat.
moare la deal, o fi imbatranit si el saracu.Pai ce legatura are uleiul cu moartea in deal? Moare ca nu mai poate, atat poate vorba cuiva .
Uleiul din cate stiu se ocupa cu ungerea, nu cu puterea, cu energia.Deci tu ai probleme la ardere,ori poate la cilindri scapa compresie la greu,ori alta problema.
Daca pui aditivi in ulei se intampla ce? Nu mai va luati dupa toate reclamele,aia aia cauta sa isi vanda marfa.
Aditivul ala inradevar adera la piese,au piesele ungere mai buna, dar nu vad legatura cu faptul ca motorul moare si nu mai trage.
Te pomeni ca daca pui aditiv si ai segementii prastie, gata ala etaseaza fugi de aici omule, ala se arde nu etanseaza, eventual scade uzura la segmentii sau piesele in freacare.
Acu ce se intampla ca ai pus aditiv nu stiu de care, nu se intampla absolut nimic rau.