| Haşa07 a întrebat:

Am o problemă naşpa cu bicicleta. Am început să fac cu şmirghel zona ruginită de pe ghidon apoi am dat cu spray negru. Problema este că nu am pus nimic ca să acopere bicicleta ca să nu dau cu sprayul în altă parte de pe bicicletă şi aşa sau făcut picături multe pe țeava care duce de la scaun la ghidon, apoi am făcut cu şmirghel ca să dau sprayul jos (şi a mers) dar nu mam gândit că rămâne "zgâriat" unde am făcut cu şmirghel ca să dau vopseaua jos. CE ESTE DE FĂCUT? Să cumpăr soluție de îndepărtat zgârieturi? Dacă vi sa întâmplat sau aveți o soluție care merge 100% vă rog spuneți-mi.

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Va trebui sa re-vopsesti si zonele zgariate. Poti tampona usor chiar si cu o pensula subtire, moale, doar unde trebuie, dar sa fie vopsea si culoare identica.

De data asta acopera partile ce nu doresti vopsite... happy

| DaniTDCI a răspuns:

Salut, nu exista solutii pentru indepartarea zgarieturiilor, chiar daca exista se foloseste la zgarieturi extrem de minore, zgarieturiile sunt atat de adanci incat au ajuns la fie, nu ai ce face trebuie sa revopsesti toata bicicleta sau sa ii adaugi niste pete peste tot pe ea, inclusiv pe zgarieturi