Motorul nu se prapadeste daca e condus frecvent pana pe la 4000 rpm, indiferent daca e diesel sau motorina. Iar fiecare motor are o zona a turatiei in care da randament bun. Sau doua zone utile: una de consum si confort, iar una de performanta. Dupa ce faci cunostinta cu masina, alegi singur pe unde sa tii turometrul, in functie de intentiile pe care le ai. Nu e nicaieri vreo regula. Am masina care se simte bine intre 3500 si 4500, si masina care se conduce ok doar intre 1500 si 3000, maxim 3500.
Sau benzinara lui tata, care merge intre 2000 si 3000 normal, iar in caz de depasire... Trebuie sa ai loc. Mult.
Am mai avut Logan 1.4, ala tragea la fel de la 1000 si pana la 5500. Octavia 1.6 tragea bine de la 3000 pana la limitare, pe la 6000 parca incepea sa ii placa.
Vezi tu ce masina ai, si mergi cum poti.
La scoala de soferi te invata ceva de genul "la 15km/h bagi a 2-a, la 30 a 3-a, la 45 a 4-a", dar ala e mersul melcului curentat, gandit sa mergi atat de incet incat sa poti evita orice pericol, mai exact sa aiba timp instructorul sa intervina si sa opreasca masina. Dupa ce iei colacu' in seama ta, mai ai de urcat si cate o panta, de depasit cate o caruta... Nu mai schimbi la 1200rpm, sa te duca relantiul.
Multumesc
Mulțumesc frumos. Eu acum fac școla de șoferi in Germania și instructorul nu îmi explica pe înțeles.
La semafoare și intersecții cu este corect sa procedez?
Unde ai de oprit, calci ambreajul, si o scoti pe liber cat timp stai pe loc, apoi bagi treapta 1 si pleci.
Unde incetinesti doar, eventual la o "cedeaza trecerea" (nu STOP), incetinesti pana pe la 10km/h, bagi a 2-a si cand e liber, accelerezi. Trebuie sa faci asta finut, cam ca o plecare de pe loc.
Ai completat intrebarea. Bun.
Dar cu ce masina suntem? Ca sunt 'ceva' diferente intre W124 de 65cp si 4 viteze, si Passat de 170cp si 6 viteze
Bine, adevarul e ca ambele ar merge cu a 4-a, la 90 'intins'