| Manu1992 a întrebat:

Bună ziua! Am și eu o întrebare. Dacă mi-sa suspendat permisul în România, pot conduce în Suedia daca nu îl am fizic la mine? Mulțumesc!

10 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Politistii si-au batut joc de tine deoarece si-au dat seama ca ai facut scoala la Pitesti.

| Kufu95 a răspuns:

Stai așa, cum adică să nu ai fizic permisul? Că aia se consideră tentativă de conducere fără pemis, poți să faci pușcărie pentru așa ceva.

| Manu1992 explică (pentru Kufu95):

Ok mulțumesc! Ca de la politie mi-au zis ca pot conduce numai ca o sa imi iau amenda ca nu îl am la mine!

| darrio2007 a răspuns (pentru Manu1992):

Vai, Doamne!
Au facut mișto de tine.
Si chiar nu mă miră.
Nu il ai la tine dar nu il ai nici acasă.

| Kufu95 a răspuns (pentru Manu1992):

Nu înțeleg cum acei oameni încă sunt polițiști în acest caz.

| eliancodrut a răspuns:

Lipsa permisului este considerata infractiune, iar in Suedia, pentru infractiune ti se confisca masina.

| asperger3 a răspuns:

Teoretic, il ai suspendat in Romania, nu si in afara. Dar vezi ce legi au ei acolo, ca poti sa iti iei amenda sau ceva

| SuNaM a răspuns (pentru asperger3):

Pai si daca are permisul romanesc suspendat( care insemna ca e la ei...) de unde naiba crezi tu ca apare in bazele de date EU ( ca suntem si noi si Suedia in UE) ca are permis?

| asperger3 a răspuns (pentru SuNaM):

Permisul se poate suspenda pe un anumit teritoriu, exista un cod pentru asta pentru permis

| Whitte a răspuns:

Incearca numai! Cand te elibereaza sa ne spui prin ce experienta ai trecut.
Unde ai vazut tu sa poti conduce fara sa ai permisul la tine? Si la urma-urmei, aia nu sunt analfabeti. Pot verifica si descopera ca este suspendat.