| GabiIancu2001 a întrebat:

Buna ziua, am și eu o nelămurire în legătură cu scoala de soferi. AM INCEPUT scoala însă nu fac 1h și 30 de min cum ar trebui sa dureze o ședință ci cam o ora, pentru că instructorul zice ca facem destui km per ședință și de aia durează doar atât. El mi-a zis că la categoria B sunt necesari 300 de km și mno.Cei ce ati facut scoala ce ziceți? E cum zice sau daca sedinta e de 1h 30 de min atât trebuie să țină indiferent de cati km parcurg? Deocamdată intr-o sedinta ma lasa sa conduc dintr-un oraș în altul și de aia se acumulează atatia km și asta e explicația instructorului. Astept pareri

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

E un neam prost

| Drimmero a răspuns:

A, da? ia baga-ti picioarele in el ca e un jepcar sau daca iti cere banii ii dai si tu jumatate de suma ca e suficient atat. Ai dracu de jerpeliti, numai sa fure la ceas, dupa ce ca orele sunt insuficiente pentru a invata, mai si fura si fac pariu ca te plimba si te duce cu zaharelul in zonele pe care le stie si se face ca te invata ceva, numai in foame de bani sunt. Nu e cum zice el, te fura pe fata, vorbeste cu tatal tau daca tie iti e rusine sa-l ia putin in primire, e vorba de banii tai pana la urma, practic face ce vrea pe banii tai.

| zilog a răspuns:

Opinia mea este ca instructorii sunt cam hapsani avari calici
fac din a jepcari oamrnii o arta

succesuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti instructorii auto fura la ora. Nu gasesti unul care sa nu fure. Poti gasi care fura mai putin. Sedinta e de 50 de minute ca la scoala, daca el iti zice de 1 ora si 30 min el iti calc de fapt 2 sedinte la el in caiet