| վፀiፀፀ a întrebat:

Am si eu o nelamurire si sper sa imi explice si mie cineva cum sta treaba fiindca eu una nu ma pricep la masini. Printr-o experienta neplacuta mi-am rupt oglinda de pe partea stanga a masinii (renault modus din 2004). De cateva zile caut sa cumpar oglinda si nu gasesc in tot internetul decat oglinda mecanica. Inainte aveam oglinda electrica, imi poate spune cineva care e diferenta? Nu o pot inlocui cu una mecanica?

Răspuns Câştigător
| EduardCr a răspuns:

Desigur că poți pune una mecanica. Diferenta dintre cele două este aproape inexistentă, doar în cazul în care nu ești foarte leneș.
Cea electrica se reglează printr-un buton sau un fel de maneta de pe lateralul usilor din fata
Cea mecanica o muti singur, de aici venind si cuvântul "mecanica"
Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

E posibil să iei una mecanică și s-o folosești ca atare (dar o vei regla ca la bătrâna Dacie, manual). Dar e posibil și să o folosești pentru a repara oglinda pe care ai rupt-o și să o poți folosi pe aia în continuare.

| Sofer a răspuns:

Poti sa te duci la un service auto ca au baieti acolo sau iti fac ei rost imediat de la dezmembrari sau una noua.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Telefoneaza la centre de dezmembrari din tara.Este imposibil sa nu o aiba pe stoc.
Nu au timp sa puna si oglinzile pe internet.