"mi se taie accelerație" adica ce ti se taie si in cate, in 4 sau in 9
Ce descrieri mai faceti, sta mita in coada Ce inseamna ti se taie acceleratia, mai exact?
Nu se mai accelereaza deloc, sta accelerata doar la stiu si eu cate ture etc.
Ti se taie si mie mi se rupe Care ar fi motivu? Pai mi se rupe ca e prea tare, asta ar fi un motiv
La tine ti se taie, probabil ai lama sau cutit si stiu si eu ceti taie careva
La bord ai ceva lumini aprinse,, ma refer lumini care normal nu ar fi trebuit sa stea aprinse, ceva gen lumina aia Engine, este aprinsa sau nu?
Dupa cum vezi, sau citesti, trebuie sa dai detalii mai multe si mai clare.Asa cum ti-a raspuns cineva, mergi la service ce sa poata spune cineva, cand doar ti se taie si nu ti se rupe nu, zii si tu.
Nu ai spus nici daca e pe benzina, nici altceva.Ar putea sa nu-i vina combustibil, sa nu-i intre aer, sa stiu si eu nu-i dea scinteie daca e benzina si etc.
Turbina n-are a face, daca ar fi probleme acolo, masina ar rula, doar ca mai incet, scade puterea, dar nu se taie nimic ce spui.
Este o mașină veche de 20 de ani, poate avea cam orice problemă. Mergi la service.
Majoritatea pieselor sunt noi. Poate fi de la turbo?
Poate fi si sau in legatura cu turbo, in momentul in care masina intra in limp mode, ar trebui sa afiseze si martorul check engine in bord!
Se vede pe diagnoza chestia asta, dar posibil sa fie si alta problema
Poti sa iti faci o parere vizionand : https://www.youtube.com/watch?v=cpj7BUZABzA
Demeister întreabă:
LSebastian întreabă: