Bucși motor, injectoare, în orice caz legat de motor, pentru că ai spus că se întâmplă doar între 2000 și 3000 de rpm indiferent de alte chestii.
Nu are treaba motorul, mie imi vibraza cand e cardanul in tensiune
Lucrez in service, niciunul din service nu i-am dat de cap, cred ca ramane sa ii schimb cardanul
Ai întrebat de la ce ar mai putea fi, și ți-am răspuns. Tu dacă ști așa sigur atunci poate nu trebuia să mai întrebi.
Tu nu ai inteles ce am intrebat, daca erau injectoarele cum zici tu ce treaba avea cu tremuratul schimbatorului…
Ar trebui sa incerci sa echilibrezi cardanul, faptul ca o face doar la o anumita turatie inseamna ca intra in rezonanta, si eu am inlocuit rulmentul de la cardan si am fost atent am facut semne dar tot a capatat o mica vibratie la 90 la ora care dispare la 95.
Tu ai menționat și o plajă de rpm respectiv 2000-3000, nu ai menționat ce îți trepidează, ai spus simplu "imi trepidează", apoi mai jos ai spus într-un final că îți trepideaza și schimbătorul, nu ai specificat că îți vibrează când e cadranul în tensiune. Deci cine a vorbit aiurea?
Si spre surprinderea ta, chiar e posibil să fie de la injectoare.
O sa incerc sa il inlocuiesc, sper sa se rezolve. Multumesc frumos!