| CosmYn666 a întrebat:

Buna ziua, am un coleg ( fost coleg) cu care fac livrări pe aceeași mașină și recent a crezut că degresantul de bucătărie e bun pentru curățarea pe interior a mașinii (bord, ceasuri, volan ).Și mereu când e cald afara și deschid ușa îmi lăcrimează ochii de la degresant și nu se duce deloc.
Știți vreo soluție cu care as putea masca sau chiar șterge acel degresant?
Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ia o carpa cu apa si clateste toate zonele. Repeta asta de 2-3 ori, apoi sterge cu o laveta uscata si aplica o solutie pe baza de silicon, ca sa acoperi materialele in care a intrat degresantul.

6 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Am auzit eu că pentru bordul la mașină e bun degresantul. Ai încercat cu degresant? laughing
Acum mai serios, chiar sună complicat. Mi-aduc aminte că tata a dat bordul cu benzină ca să elimine ceva ulei, și da. pute a benzină după aia, dar 1. benzina se evaporă și 2. benzina se spală cam cu orice, inclusiv apă cu săpun
Eu aș zice să încerci pe altă suprafață mai întâi, nu-s ceva expert și Google zici că îi cad serverele când cauți așa ceva. Am ajuns la formule chimice și tot nu găsesc ce anume merge împotriva lor. E ca în bancul ăla, dacă nimic nu se lipește de teflon, cum s-a lipit tigaia de teflon?

| cristimihailov a răspuns:

Poti sa vorbesti cu mesterul sa nu mai foloseasca chestia aia pentru ca esti alergic?

Si ii dai alta optiune?

| Editocroci a răspuns:

Ce idiot colegul tău, și comic pe deasupra.
Încearcă cu un burete cu apă și șterge cu o lavetă din microfibră. Dar cred că trebuie să dai de mai multe ori, în funcție de cât de vechi e stratul de degresant.

| CosmYn666 explică (pentru Editocroci):

Am incercat de toate sad, am zis poate a mai pățit cineva și să aflu de la el daca a luat alt bord sau daca a găsit o soluție

| Editocroci a răspuns (pentru CosmYn666):

Spală cu burete cu apă și ștergi cu lavetă din microfibră și vorbim după aia. OK?

| CosmYn666 explică:

Nu e faza că sunt alergic, a dat doar o data și de o luna când deschidem mașină ne pica ochii din cauza degresantului stat în soare.