Becul ala indica o problema la motor cred, nu e de la ulei. Si daca prin bidon te referi la o sticla de 500 ml sau cat are una, nu e deloc normal. Nu stiu cat il folosesti intr-o saptamana, dar consuma foarte mult ulei. Scoate cumva fum albastru?
Aaaa nu scoate fum normal dar nu mult si becul acela este de la ulei ca are semnu pe el cineva mi-a spus ca e putin 120 ml sa pun odata la o saptamana de aceea nici nu se stinge becul...
Da, m-am uitat in manual pe net...e de la ulei indicatorul. Dar in mod normal, nua r fi nevoie sa adaugi ulei saptamanal. Din cate am vazut, capacitatea baii de ulei e de 0.7 l, si daca tu adaugi 120 ml saptamanal, inseamna ca iti consuma cam 500 ml pe luna, ceea ce e foarte mult. Vezi sa nu fie uzati segmentii sau cilindrul.
Am rezolvat problema scrie pe el acolo langa pedala scrie 1 litru 250 de grame de ulei trebuie sa pun si am pus si vad ca s-a stins becul multumesc oricum... Acum asi avea o alta intrebare daca i scot catalizatoru o sa fuga putin mai mare stiu ca se aude mai tare decat inainte dar se infige si mai tare?
Mimi26567 întreabă: