Nu stiu nimic despre camerele instalate si despre viitoarele proceduri de aplicare a amenzilor, insa ma distreaza ca nefiind infractor, consideri ca nu esti in baza de date a politiei.
Pai cine ti-a eliberat buletinul? Dar permisul de conducere? Daca mai ai si pasaport, deja ai 3 fotografii in baza lor de date. Cu adresa, cu CNP, cu sotie, parinti si copii, ba chiar si contractul cu care ti-ai cumparat locuinta si analizele tale medicale, toate date de bunavoie. cel mai probabil dupa ce ai asteptat frumos la coada.
Cei de la politie au zis ca in baza de date ale camerelor se afla doar infractorii sau suspectii
Daca incalci vreo regula de circulatie ti se poate suspenda permisul. Cazier oricum ai. Chiar daca e curat.
Pemisul de conducere se poate suspenda in urma unei ilegalitati rutiere, nu in baza recunoasterii faciale.
Daca ai depasit viteza legala, exista camera de viteza care inregistreaza asta si amenda vine acasa, cu poza masinii tale, cea care a facut ilegalitatea.
Asadar, permisul de conducere se poate suspenda numai daca ai facut o ilegalitate la volan sau ai depasit ori incalcat regiulile de circulatie.
Recunoasterea faciala este destinata infractiunilor (furt in magazine sau pe sttrada, atac la persoana si asa mai departe).
Masina fiind pe firma, ma refeream
Ca daca incalc vreo regula cui i se va suspenda permisul in cazul in care nu ma recunoaste facial
Eu vreau sa-mi spui tu exact locatia unde ai vazut tu (ca doar asa ai afirmat) ca s-au montat camere cu recunoastere faciala.
Si ti-am mai spus, camerele de viteza si de rosu montate la semafaore sunt pentru masini, nu pentru fata ta. Nu are importanta ca sofezi masina firmei, ca atunci amenda vine pe firma cu poza facuta la masina, cu numarul masini, data, locatia si ora cand s-a intamplat incidentul. daca in poza nu se vede clar figura ta sa fii ercunoscut de cel de la firma, atunci persoana responsabila cu masinile firmei se uita in sistemul intern unde este notat zilnic cine a folosit masina cu numarul respectiv intre orele cand tu ai condus-oa si stie sigur ca tu esti. In cazul ala raporteaz ainapoi la Politie cine a sofat masina respectiva si vin alte documente pe numele tau, ca tu platetsi amenda si esti informat cate puncte s-au luat de pe permis sau daca ti-au suspendat pemrisul.
Ma repet, asta fac toate camerelde suparveghere trafic, camere de viteza si de rosu, iar pentru atat lucru nu este nevoie de camere de recunoaster faciala.
Poti te rog sa ne spui si noua cu exactitate locatia unde ai vazut tu camerele astea montate, cu recunoastere faciala?
Poti sa cauti pe google camere cu recunoastere faciala si o sa vezi multe articole, sunt vizate 19 intersectii
Stai liniștit, din păcate nu va funcționa probabil niciodată sistemul ăla. Bani aruncați degeaba