Alege intre Octavia II 1.9, si Focus 2 1.6
Focus s-ar putea sa fie mai sensibil.
De Passat fereste-te, e o risipa de bani, si o imitatie de limuzina. Mananca multi bani si nu ofera nimic in plus fata de Octavia 2.
Masinile pe benzina cu motoare mici toate au turbo, sau majoritatea, deci nu te gandi ca daca e diesel are turbo, daca e pe benzina nare.Initial turbo s-a folosit pentru motoarele pe benzina apoi sau pus si la diesel, cel putin asa cred.Sincer masinile astea diesel in afara ca au consumul mic alte avantaje zic eu nu prea au.Tot ce vrei la o masina intilnesti la cele pe benzina. Unde pui ca mai nou si astea pe benzina au consum mic, bine acum nu toti isi permit sa isi ia masina noua sau de cativa ani, dar zic ca idee.Masinile diesel is masini puturoase nu se compara cu cele pe benzina. Dara acum depinde si ce faci cu masina aia, la ceti treb.Asa daca esti o persoana linistita, folosesti masina ca sa iti faci treaba cu ea (lucru, cumparaturi etc) deci nu iei masina sa te dai mare, sa faci cu ea mai stiu eu ce liniute, acolade aia diesel e f buna.Intre masinile ce tu le arati VW normal cai mai buna ca Skoda sa fim seriosi. Iara alelalnte Mazda e mai buna, Ford merge dar nu-i mai buna ca si mazda.Ca idee sa aveti si voi acolo in RO Ford ca autoturisme astea ce le aratati voi is slabe frate, si gen cum ar fi dacia comparata cu VW sau cu mai stiu ce alte masini.Ford ca autoturism buna este Mustang, restul is slabe.Fordu face truckuri masini mari de munca bune.Bine acu nu zic ca fordu e ca si dacia, dar comparativ cu marcile astea care sau axat mai multe pe modele mici, sport etc fordu e ste ceva mai slab.Bine probabil ca si pretul este pe masura mic, aia vor sa faca bani asa ca scot ceva ca omu sa isi poata permite, sau cati mai multi oameni sasi permita.Nu zic ca n-ar face masini bune, ca am zis Mustang este o masina f buna dar si pretu e mare comparativ cu focus cu mai stiu si eu ce alte trotinete care le mai face fordu.ilanta Skoda e cea mai slaba masina de la VW ca doara este tot marca lor sau tot ei fac si Skoda.Cam asa sta situatia. Iara Passat de la VW este o clasa destul de buna undeva la mijloc.Eu personal prefer tot masina pe benzina, nu-s curios de masini pe motorina
Salut, eu detin un Ford Focus 2 din 2008 1.6 109 cp, masina e fiabila, consum foarte bun, usor de intretinut inschimb la toate trebuie sa ai grija cu filtru de particule si in ce mod a fost exploatat motorul, adica schimburi, km reali si vezi sa aiba lichid pentru regenerarea filtrului. Sa verifici sa nu iasa fum si cam asta e, nu e mare inginerie si fara cunostinte iti poti da seama cand masina nu trage bine sau scoate fum.
anonim_4396 întreabă:
EU13Nmc întreabă: