| ClaudiuM1997 a întrebat:

As dori niste pareri despre motorul 1.0 125cp de la ford sau mai bine un 1.5 dci de la renault?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Doua dintre cele mai bune motoare din clasa economica.
fordul a primit o groaza de premii pentru motorul ala

iar renaultul a pus 1.5 dci pe mai toate modelel din gama lor, Dacia si Nissan il foloseste de ani buni

3 răspunsuri:
| AlexisJohn17 a răspuns:

Salut, eu am un Kangoo, 1.5 dci și merge extraordinar. Îl folosesc pentru munca și trage de rupe. Consuma puțin, dar când începe sa pice pe el, începe una cate una. Are același motor ca și loganul și clio, dar nu ți a s recomanda un Renault pentru ca la anumiți km începe sa pice pe ele. Fratele meu are un scènic 4x4 motor de diesel și ne a lăsat când ne a fost lumea mai draga, am constatat ca picase pompa care alimentează motorul. Deci părerea mea ca sunt mașini bune pana la un anumit moment, când începe sa pice pe ea, pai pica tata. În schimb despre Ford nu prea ma pricep asa bine interesează te și tu și vezi dar nu ți as recomanda motor de Renault. Bafta!

| golem2345543 a răspuns:

Motorul de la ford este mai puternic si mai optim

| Adrian_Costin_1999 a răspuns:

Salut! Eu am un Ford Focus cu acest motor de 1.0 125 c.p. Merge foarte bine si sunt foarte multumit! Consuma insa cam mult! Oricum Fordul nu se compara cu Renault!