| carmenzo a întrebat:

Buna ziua as dori o parere de la cunoscatori.Am un volvo s40 diesel 2008 1.6 110 cp si as dori sa o schimb pentru ca nu imi prea place dar nici nu as vrea sa pierd banii sau sa-i blochez.Am gasit un BMW 525 diesel 163 cp impecabil intretinut plus l-am dus la service si masina nu are nimic in neregula.Are 163000 aprox(inca nu stiu daca reali sau nu)si omul mi-ar mai dat 700-800 de euro diferenta la schimb.Cine e in tema as dori sa stiu daca se merita .Multumesc...ps:am uitat sa mentionez ca BMw ul e din 2001.happy

7 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Sper ca glumesti.

| FPI a răspuns:

Nu te-as sfatui dar daca stai bine cu bugetu merge avand in vedere ca o sa ai impozit 900 lei si asigurarea vreo 6-700 plus ca intretinerea ii un pic mai costisitoare la un schimb de ulei in loc de 4 litri cat bagi in Volvo ai sa bagi 7 in BMW si daca nu am inteles eu bine dai Volvo pe BMW?

| FORMULADTI a răspuns:

Pastreava VOLVO domnisoara... Te pisi pe BMW, volvo best

| iam2good2u a răspuns:

Nu ti-as recomanda sa faci schimb mai ales cu un bmw. mai bine tii masina pe care o ai pentru ca e f buna. ce nu iti place la ea?

| telluno a răspuns:

Ai o masaina foarte buna.
Nu e o masina feminina, dar e o masina sigura.
Sfatul meu pastreaza masina.
Succes soferito happy

| OupS a răspuns:

Hmm.dupa parerea mea pastreaza Volvo(in general toate masinile acestei firme contin piese bune si calitative)
Eu asa te sfatuiesc dar ramane la opinia ta.
Mult noroc.

| Elena_Andreea_1989_SEMM a răspuns:

Iti dau eu un Audi A6 prima inmatriculare in 08.12. 2003, motor de 1.9 tdi 131 cp. Accept sa merg la orice service sa verifici starea masinii.