| USER008 a întrebat:

Bună ziua! Astăzi am trecut pe rosu din greșeală. Un pieton a apăsat pe butonul de la semafor, am oprit, i-am dat prioritate după care am avut impresia ca se schimbase deja culoarea semaforului.Am trecut și abia după am realizat ca încă era roșu. Pot primi amenda sau mi se poate suspenda permisul dacă la semafor era o camera? Aștept răspunsurile oamenilor care au trecut printr-o situație similara. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai relax, daca nu te-a vazut politia sa te ia atunci pe sus si mai ales nu ai dat peste nimeni, noi sa fim sanatosi! Fii atent pe viitor.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| goguPatent a răspuns:

Ha ha ha.
Confunzi Romania cu Germania. Auzi la tine, amenzi si suspendare permis pe baza de camerea. Ha ha ha ha...

| USER008 explică (pentru goguPatent):

Deci sa înțeleg ca trebuie sa stau chill. Mulțumesc oricum de răspuns?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru USER008):

Stai relax, daca nu te-a vazut politia sa te ia atunci pe sus si mai ales nu ai dat peste nimeni, noi sa fim sanatosi! Fii atent pe viitor.

| MosIon a răspuns:

In general camerele sunt in caz de accident.
Acum politia ar putea sa se uite pe camere si sa te sanctioneze, dar sunt sanse de 99, 99%. Culmea e sa fii tu ala.Dar stai chill, nu ii intereseaza nici de aia care fac depasiri periculoase, care sunt reclamati de cineva... dapoi tu.Bafta