Examenul se poate sustine doar in judetul de domiciliu sau cel de resedinta (unde ai flotant). Daca izbutesti sa obtii viza de resedinta in alt judet atunci poti sustine examinarea acolo.
Daca obtii o mutatie in alt judet o sa poti da. Dar din ce vad eu pe la multa lume dureaza 3-4 luni cam peste tot
Nu e nicaieri prea liber. In Bucuresti se programeaza mai repede (cam la o luna ), dar iti trebuie flotant neaparat si examenul nu e usor deloc.
"Am condus perfect pana cand un biciclist a trecut prin fata mea si polistul a pus frana ( nu am fost de acord cu decizia acestuia). " Sper sa nu opti permisul prea usor, cel putin nu pana nu-ti vine mintea la cap.Am sa trimit poza si comentariul tau sectiei circulatie din Pitesti, sa-ti revizuiasca dosarul.
Domnule Adrian, nu inteleg unde este nemultumirea dumneavoastra pe care o subliniati in comentariul postat. Eu am cerut o opinie. Biciclistul mi-a taiat calea, asta era sintagma potrivita. Nu stiti, nu comentati. Bafta!
Corect.Asa este.Eu insa am fost biciclistul... Aveti ceva de spus in apararea dumneavostra?
Nu ne tragem de sireturi, atat doresc sa va spun. O zi frumoasa!
flysky întreabă: