Nu ai prea multe optiuni, si una chinezeasca e peste 1500 de lei https://www.aliexpress.com/......08182.html
OEM cei aia? Banui ca chinazarie, daca insa ai frut sa spui originala, genuine cum zic fabricantii, nu prea ai sanse, te costa mii de euro sa pui naviagatie la o masina care n-a avut din fabrica.
Trebuie : display-Navigatia-antena -modul -programare.toate astea te duc mii de euro nu lei,asta daca vrei sa ai navigatie ca din fabrica,ca cele care au venit din fabrica cu navigatie.
Alta optiune foloseste telefonul,mai ieftina ca asta nu vad.
Sau iti cumperi o navigatie buna si o ai toata viata,is ieftine acum navigatiile,pentru ca multi folosesc telefonul,asa ca aia au scazut preturile.
Gasesti si online,cauta unu Garmin. Orui daca vrei genuine cauta piese folosite,display-unitatea gps,antena,modul.Dar mai intai intreaba la reprezentanta,ori pe careva care face programari pentru masina ta daca merge reprogramat un modul folosit de la alta masina.
Alta optiune,poti gasi chinazarii,sau ceva mai bun tot online dar si alea costa destul de mult.
Cea mai buna optiune eu cred ca este sa cumperi un GPS. Apoi urmatoarea optiune ar fi toate piesele genuine de la alta masina,de la dezmembrari.
Problema este daca ai cabluri deja trase,ori va trebuie sa pui si alte cabluri,ma refer la cele de la dezmembrari,deci inti intereseaza-te bine sa nu cumperi piese.
Daca trebuie si cabluri,iei si cablurile tot de la dezmembrari.
Intereseaza-te cum este cu acel modul, stiu ca unele pot fi rescrise, altele nu, apoi trebuie programata masina, dupa ce ionstalezi toate astea.
Probabil te duce chestia asta la cit costa toata masina ori poate mai mult, depinde si ce junghi de masina ai
Ana127483 întreabă: