| lamasanustefan a întrebat:

Bună ziua.
Ce se întâmplă dacă în ziua în care am orașul pentru Permis și Polițistul îmi dă Admis?
Adică după ce se termină Examenul?
Eu plec cu mașina acasă, adică conduc eu?
Și dacă da, cum îmi iau dovadă și de unde și când?
Sper că m-am exprimat ok și ați înțeles la ce mă refer.
Ofer funda

10 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Dar tu te simti pregatit sa conduci o masina imediat dupa ce ai fost admis, zic asta pentru ca cred ca abia 1% sunt capabili de asta, eu unul nu am fost recunosc si am avut nevoie de cateva "sedinte"cu tata in dreapta bine mai mult m-a incurcat si apoi am luat masina si m-am descurcat singur.
Dar cum ziceam nici bine nu ti s-a uscat cerneala si tu vrei hop sa si conduci.
Multi dupa ce termina scoala (si ar fi intelept doar ca nu o fac ori din lipsa de bani ori din orgoliul personal) mai cumpara in particular si fac inca cateva ore de condus asta pentru a stapani masina, e si sfatul meu dai un ban dar stai in fata zice vorba.
Dar daca tu ai talent spre sofat eu nu zic nimic.

| darrio2007 a răspuns:

Daca esti oprit de Politie risti sa faci ceva pe munca ta, depusa pentru a lua permisul. Asa ca, mergi frumos pe jos si asteapta sa-ti vina permisul acasa. Nu te grabi.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Vei lua amenda pentru ca nu ai documentele la tine, iar dacă ți se va întocmi dosar penal se va termina cu clasare. O data ce ai fost declarat admis la examenul de traseu ai dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. E bine totuși sa aștepți dovada respectiva sau chiar permisul de conducere pentru a evita orice situație neplăcută.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil vei primi un dosar penal pentru ca nu esti inca prin baza lor de date. Daca ai noroc primesti o amenda pentru ca nu ai documentele la tine.

Dovada nu se mai da.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu se mai da dovadă, primești permisul după 2-3 zile.
Aștepți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Polițistul îți va spune cum stă treaba.

| Eisenheim a răspuns:

Totuși,e posibil, dacă ești cu mașina de școală, cu instructorul in dreapta, altfel nu e o idee bună deloc până nu ai permisul happy

| cre27 a răspuns:

Eu unul am condus în prima zi după ce am luat permisul, și în următoarele zile. Aflasem de la cineva că pot folosi foaia cu admis drept dovadă în locul permisului și că m-aș alege în cel mai rău caz cu amendă pentru neprezentarea permisului. Ce e drept nu am avut ghinionul să mă oprească poliția în tot timpul ăsta ca să îți confirm exact cum stă treaba.
Succes la examen!

| lamasanustefan explică (pentru cre27):

Serios?

| cre27 a răspuns (pentru lamasanustefan):

Cred că am fost destul de explicit.