| Bianca1203 a întrebat:

Bună ziua! Daca am luat sala azi si peste 3 saptamani plec, pot merge la comandant sa imi pot da mai devreme traseul? Gen am traseul abia peste o luna si 4 zile. Fara comentarii aiurea va rog frumos!

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti, fiindca exista o coada de asteptare pe care esti obligat sa o respecti, asa cum fac toti oamenii.
Daca plecii undeva, apai poti sustine testul de conducere cand te intorci, ca nu se mai fac favoristime ca nu ai tu rabdare.
Du-te si lucreaz linistita in alta tara si cand revii in Romania, poti sa dai testul de conducere.

| Bianca1203 explică (pentru Violleta2022):

Da, ca eu dau după 1 an examenul, v ati gândit bine?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bianca1203):

Atunci iti replanifici examenlecand ai timp, ca Politia nu va sta sa faca favoruri personale, ca toti vreti "maine" sa da-ti examenele.

| Bianca1203 explică (pentru Violleta2022):

Daca mi dai bani sa le reîncep, o sa le planific si la anul, pana atunci nu da tu exemple ca sa vin la anul sa dau examenul, ca nu știi cat de greu se câștigă banu in străinătate! O zi faina!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bianca1203):

In cazul asta poti sta si fara permis auto, daca nu ai bani ca oricum nu-ti folosete la nimic daca te duci la munca in strainatate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai un motiv intemeiat pentru care pleci poate ai vreo sansa.
Motiv intemeiat inseamna intemeiat nu ca locuiesti / muncesti / studiezi tu in alta parte.

| Bianca1203 explică (pentru suntserios):

Pai lucrez in alta țară

| suntserios a răspuns (pentru Bianca1203):

Ehh, asta nu e un motiv intemeiat.
Ma indoiesc ca iti va aproba.
Aia e, te intorci in ziua examenului.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La Suceava, daca te duci la comandant cu bilet de avion (dovada ca pleci), recomandare de la vreun sclav de-al lui si cateva sute de euro (din fericire nu stiu cate), nu doar ca te reprogrameaza, dar iti si pune "notite" pe dosar, sa zicem.
Traiasca Obreja si mentalitatea moldoveneasca.

| Catrice a răspuns:

Dacă ii dai 10, 000€ posibil să-ți facă o favoarehee hee

| johnnny123 a răspuns:

Teoretic programarea la traseu se face la cea mai apropiată dată disponibilă. Dacă aia a fost cea mai apropiată, nu văd cu ce te-ar putea ajuta comandantul (și oricum mă îndoiesc că-și bate capul comandantul cu programările).

Așa toți cei care iau sala vor să dea traseul cât mai repede, nu ești tu singura.

| Bianca1203 explică (pentru johnnny123):

Se poate domnle, am auzit ca daca arăți dovada te reprogramează, nu știu cat de rău ar putea fi încât sa nu te reprogrameaze. Gen pleci, nu se mai știe când mai ai ocazia sa vii sa dai, si credeti ma ca sa vii acasă dintr o tara straina te costa de 3 ori mai mult decât adeverința aia in caz de pici.
Escale, nopti nedormite etc.

| suntserios a răspuns (pentru Bianca1203):

Ce ti a zis cineva mai sus... e cu spaga. Stii tu ca accepta spaga ala?

Daca pleci te intorci cand ai treaba nu asa e logic?

| adryang78 a răspuns:

Traseul este programat în funcție de locurile disponibile, dar poți încerca. Nu cred că e nevoie să mergi chiar la comandant, întreabă instructorul, trebuie să știe unde poți depune o solicitare în sensul ăsta.

| gabriel2004o a răspuns:

Daca vrei lasă așa(absent)
Și după vorbește cu instructorul că sa reprogrameze orașul în alta zi
Deși, nu ți-aș recomanda că pierzi multă informație