| DaltonCastle a întrebat:

Bună ziua! De când am făcut școala de șoferi mi-a fost foarte greu cu examenul practic deși sala am luat-o cu 26/26.
Primul examen l-am picat după 4 minute ca era sa lovesc o mașină parcata.
Al doilea examen am avut atât de multe emoții încât am greșit manevrele obligatorii plus motor mort de 3 ori.
La al treilea examen am condus aproape impecabil as fi fost admis cu 12 puncte (doua semnale întârziate) dar pe final m-am relaxat prea tare și nu am dat prioritate trecând de pe banda 1 pe banda 2.
Mai am doar o șansă și nu renunț deoarece vad un progres. Credeți că ar ajuta la ceva vreun medicament care sporește atenția și concentrarea?

Răspuns Câştigător
| 19flo79 a răspuns:

Nu cred ca ar ajuta vreun medicament. Tu esti speriat si faci greseli din teama, nu din concentrare.
Cred ca mai multe ore de conducere cu instructorul ti-ar da o mai mare inredere in tine la volan. happy

Daca ar fi un medicament, l-ai lua toata viata cand ai conduce?
Sigur nu e o solutie buna happy

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.
Începând de azi, care este intervalul calendaristic în care poți face a treia încercare?

| DaltonCastle explică (pentru sadrian46):

În maxim 2 luni am ultimul examen

| sadrian46 a răspuns (pentru DaltonCastle):

În 2 luni poți face ore suplimentare de condus în care să te focusezi pe controlul emoțiilor.

| Frank51 a răspuns:

La soră-mea i-a murit motorul de 3 ori într-o pantă, și a luat examenul. Totul depinde de voința ta, de cheful polițistului, și de puțintel noroc.