| Crisssu062003 a întrebat:

Bună ziua! Deci am întâmpinat o problemă ciudată la mașina mea… am un renault megane 2 cc, 2006 1.9 dci și am pățit chestia asta ciudată de 2 ori într-un intervat de 2-3 săptămâni diferență. Pățeam ca atunci cand viram stânga sau dreapta mi se bloca volanul pentru câteva secunde și mi se aprindeau țoți martorii din bord, dupa se stingeau si pentru vreo 10 secunde îmi rămânea esp-ul aprins și își revenea complet. Nu îmi dădea nici un semn in bord ca să opresc sau ceva. Bun, initial prima data când am pățit-o am crezut că e din cauza bornelor de la baterie că poate nu fac contact perfect, asa ca le-am strâns destul de bine. Intre timp am fost și la o diagnoză și nu mi s-a spus absolut nimic ca e în neregulă ceva, dar ieri am pățit-o din nou și nu-mi explic. Bornele erau ok, servodirectia e ok, totul e ok dar nu înțeleg de ce mi s-a întâmplat din nou. Săptămâna viitoare mă duc la mecanic dar până atunci vreau să mă liniștesc și eu și să stiu daca a mai pățit-o cineva. Am cautat si pe internet problema, dar nu am găsit nici un răspuns. Vă mulțumesc frumos pentru răbdarea de a citi! big grin

1 răspuns:
| RobertVaka a răspuns:

Ai un scurt