Se poate sa dai si in alt judet, insa trebuie sa-ti faci viza de flotant (mutatie) pe judetul respectiv. Eu sunt din Dambovita si am facut scoala de soferi pentru B in Prahova (Ploiesti), a fost nevoie sa vorbesc cu o ruda din oras si sa ma duc cu ea si sa-mi fac o mutatie (ca si cum m-as muta la ea o perioada). In cazul in care nu ai rude in orasul in care vrei sa faci scoala te poti muta provizoriu intr-un apartament, garsoniera, etc. Mi se pare ca ti se face mutatie automat, daca nu, trebuie sa vorbesti cu proprietarul si sa iti faci viza de flotant ( ti se va pune pe spatele buletinului un abtipild cu mai multe detalii despre locul in care te-ai mutat provizoriu). Bafta!
Este mama mea la Brasov
Am inteles, e foarte buna situatia in care te afli, doar ca o sa pierzi o zi cu mama ta ca sa te duci sa faci actele.
Copile, A1 dai de la 18 ani, AM dai de la 16 ani, AM inseamna mopede cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 49 cmc si care este dotat cu un motor cu ardere interna care prin constructia sa nu depaseste mai mult de 45 km/h