"mi-a intrat în față printr-o depășire " Daca a intrat pe contrasens, e pasibil sa ramana fara permis. Putea sa provoace un carnagiu!
Daca ti-a cerut bani, probabil tu ai fost de vina, tu erai ala care a intrat pe contrasens.
Te-ai dus la Politie cand au inchis aia ghiseul.
Nu stii programul de functionare? De la 8 dimineata pana la 18:00, depinde de ziua saptamanii.
Nici nu e de mirare ca te-au crezut drogat. Cam cat de ametit poti fi sa nu stii pe care parte a drumului circuli?
In Noiembrie ai dat din nou traseul pentru restituirea permisului. E Clar!
https://www.tpu.ro/......olitistul/
Hai să lămurim ceva: nu e treaba ta să judeci și nici să tragi concluzii fără să știi contextul. Cât despre ghișeu, nu toată lumea știe programul exact, mai ales dacă nu are de-a face des cu astfel de situații. Iar insinuările legate de consumul de substanțe sunt complet nefondate și jignitoare. Înainte să arunci acuzații, încearcă să înțelegi contextul.
Și dacă ai fi fost în locul meu, la 19 seara când nu ți se răspunde, chiar crezi că nu ai fi încercat să rezolvi în cele 12 ore rămase?
Trebuie să declari accidentul in maxim 24 de ore pentru a nu îți fi suspendat permisul.
Ai facut accidentul la7:30–7:40. Ai avut 12 ore sa mergi la Politie.
Insinuările legate de consumul de substanțe? Baiete, tu nu stii sa citesti!
Echipajul de Politie ti-a făcut drug test. Ai scris singurel, cu mana ta: "m-au acuzat că sunt drogat"
Am incheiat discutia cu tine! Ori nu stii pe ce lume traiesti ori esti un troll plictisit. Asta reiese din intrebarile pe care le pui!
Există un birou special de declarat accident. Nu e nevoie nici sa suni la 112 nici la 100 secții. Mergi acolo și stai pana rezolvi. Îi spui celuilalt că ai declarat accidentul și să fie sănătos daca nu a vrut amiabila
Nu te mai contrazice cu La SteauaCare a Rasarit, ca este o hoasca batrana care da raspunsuri la toata lumnea desi nu stie nimic. Se pricepe doar sa faca morala gratuita.