| Sunrize9000 a întrebat:

ieri ma plimbam cu un prieten cu un jaf de mini-scuter. nu stiu sigur cum se numeste dar are 2 pedale laughing. si dintr-o data vad in spatele meu un politist. era cu masina personala. nu stiu daca era imbracat in uniforma. si ne-a depasit s-o bagat in fata noastra si a vrut sa o opreasca. prietenul meu care conducea. i-a fost frica. si.a accelerat straight face pana am scapat de el thinking peste vreo 1 ora. ma trezesc cu el la poarta thinking ce risc? amenda, dosar penal. am 15 ani straight face. motoru este neinmatriculat, nu aveam casca, baiatu care conducea este major. si nu are permis

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu nu patesti nimic pentru ca nu conduceai, prietenul tau dosar penal pentru conducere fara permis.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta e daca ii place sa fie infractor a meritato... mopedul nu e o jucarie si nici permisul nu trebuie sa lipseasca din buzunar.

| viotedy a răspuns:

Nu risti nimic ca nu te-a prins conducand.ca a venit peste 1 ora fie sanatos.nu trebuia sa recunosti si sa semnezi nimic. daca nu te opreste pe drumul public, n-are ce-ti face.

| Braunion a răspuns:

Tu nu conduceai deci nu patesti nimic, el insa o sa aiba de tras cevawinking

Răspuns utilizator avertizat
| FreshMint a răspuns:

Bai, nu stiu ce sa spun, dar daca scuterul nu era inmatriculat si cel care conducea nu avea permis cred ca o sa primiti amenda, nu stiu sigur. Ati facut rau ca ati accelerat. Mai bine opreati si discutati problema cu politistul( daca intr-adevar era politist ) si rezolvati problema. Bafta

| Sunrize9000 explică:

Eu i-am zis sa opreasca. el nu a vrut thinking