| Marius8530 a întrebat:

In urma cu cateva luni am facut un accident auto minor, nu a fost vina mea, am decis sa fac pe cale amiabila, baiatul a dat asigurarea lui, am completat tot. Eu am primit daune 14 mil pentru a imi repara masina. Ma duc sa reinoiesc asigurarea si asigurarea mea a crescut de la 180 lei la 560lei din cauza acelui accident care nu a fost din vina mea. Care este motivul cresterii pretului asigurarii? Cei de la asigurarea mi-au spui ca mi s-a luat bonusul dar de ce? Nu a fost vina mea la accident.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cumva aceasta asigurare este pe o perioada mai mare si de aici dublarea sumei?
Daca nu este asa atunci au gresit grav cei de la firma de asigurari, bineinteles daca n-ai facut tu alte accidente in ultimul an. Firma trebuie sa-ti explice de ce ti-au marit asa mult asigurarea RCA si de ce nu mai ai bonus.
Incearca sa rezolvi problema amiabil, daca nu se rezolva te poti adresa ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară).

| Marius8530 explică (pentru Ioandelasal):

Asigurarea tot pe 6 luni am facut-o si acum si atunci 180 lei am platit atunci si nu am facut nici un accident niciodata, doar acela care nu a fost vina mea ar trebui sa sun la ei la city insurance?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Marius8530):

Poti suna dar este mai bine sa le trimiti o reclamatie scrisa, printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire si sa pastrezi un exemplar al acestei scrisori. De asemenea te poti interesa si la o alta firma de asigurari si sa vezi cat te-ar costa. Poti solicita informatii si de la BAAR.

2 răspunsuri: