Nu stiu ce intelegi tu prin sala mica si sala mare. Nu exista un asemenea concept in codul rutier.
Exista un examen teoretic dat la politie si eventual un examen teoretic dat la sala pe baza caruia poti iesi la orele de la examen si pe baza caruia ti se face dosarul. Dar ala e irelevant ca se da si de 3 ori pe zi pana il iei
Cand am facut eu scoala, instructorul spunea ca el si cu profesorul de legislatie trebuie sa-mi semneze dosarul, ca sa il pot depune la permise.
El sustinea ca daca ei doi considera ca nu sunt ok pentru examen, pot sa nu-mi semneze.
Acum nu stiu cat de adevarata era treaba aia, eu oricum eram bun
Depinde de școala de șoferi.
Prin "sala mica" și "sala mare" eu cred ca faci referire la "examenul de evaluare" al legislației rutiere, înainte sa poți conduce. - Este o condiție impusa de anumite scoli de șoferi, care este denumita și "Pre-testare".
Pre-testarea este importanta și daca instructorul iți cere asta este un lucru bun, te ajuta sa te pregătești pentru examenul teoretic "de sala" la care cred eu ca te referi drept "sala mare".
Obligația depinde de ce iți cere instructorul și școala de șoferi, daca ei prevăd un examen de pre-testare, atunci da, ești obligat.
anonim_4396 întreabă: