Impozitul nu are nicio legatura cu proprietarul, suma se plateste in functie de marimea motorului si daca e sub 2L platesti niste sume meodica.
Doar RCA depinde de varsta proprietarului si poate scadea cu vreo 30-40% daca este pe numele cuiva peste 30 ani.
Si nu, nu poti inscrie masina pe numele tau si plati taxe si asigurari pe numele altcuiva
Pai, daca vrei sa o inmatriculezi pe numele tau faci tu actele
daca vrei sa o inmatriculezi pe numele lui maica te face ea actele
Masina nu e inmatriculata care vreau sa o cumpar. Imi ofera numere rosii, eu sunt din alt oras si merg in Timisoara sa vad masina.
Pe numele cui e contractul de vanzare cumparare pe numele alui inscrii masina, nu conteaza daca are sau nu numere.
Cum ti am zis si prima data, faci contractul de v-c pe numele celui pe care vrei sa o inmatriculezi
Daca masina e inscrisa pe mine, dupa pot sa fac pe maica-mea restul? Adica vreau impozit cat mai mic pe an
Impozitul nu are nicio legatura cu proprietarul, suma se plateste in functie de marimea motorului si daca e sub 2L platesti niste sume meodica.
Doar RCA depinde de varsta proprietarului si poate scadea cu vreo 30-40% daca este pe numele cuiva peste 30 ani.
Si nu, nu poti inscrie masina pe numele tau si plati taxe si asigurari pe numele altcuiva
Poti face contractul de vanzare cumparare pe numele tau! daca vrei sa o inscrii pe numele mamei, ori o iei cu tine ori ii faci dupa contract de vanzare cumparare ei