Scuza ma pentru exprimare dar fiecare își cumpără orice masina își dorește. Nu e problema nimănui ca e rabla sau nu. E rabla mea, nu a ta. Și plus de asta am întrebat ceva și voi spuneți altceva. Dacă vreți sa imi răspundeți bine dacă nu treceți peste va rog
Bineinteles ca nu-i treaba mea, ca poti sa-ti cumperi ce vrei, dar ce logica este aia sa cumperi un harb care nu merge, doar pentru ca a fost candva o masina de marca?
la ce-ti foloseste o vechitura care nu functioneaza?
Pai de ce spui ca este o vechitura care nu funcționează? Știi tu dacă funcționează sau nu? Eu am întrebat altceva, nu ca numai funcționează. Stai liniștită ca nu este hârb. Nu știu ce te deranjează pe tine ce masina dețin eu sau ca este hârb. Nu trebuie sa îți dau cu părerea despre ceva care nu te am întrebat. Eu zic sa îți vezi frumos de treaba ta. Zi faina
Pai tu ai spus aici, cu gurita ta ca abia ai cumparat-o si are probleme.
Pe mine nu ma deranjeaza nimic, sunt doar uimita de oameni ca tine care cumpara vechituri cu probleme, dupa care intra pe forumuri sa ceara sfaturi ca sa o repare.
Apropo, o masina de 19 ani care nu functioneaza bine nici macar in ziua cand ai luat-o, este ca vrei sa nu, un harb care nu merita sa-l cumperi.
Nu e nicio problemă, nu toată lumea își permite f10 ca sa nu fie complicat