| ClaudiuM1997 a întrebat:

Momentan am un golf 4 scurt si ma gandesc sa imi iau un bmw seria 1 2.0 benzina din 2011.Lumea zice ca ar fi cam mic spatiu la interior la bmw,dar la golf nu am probleme nici cand car pasageri.E mai rau spatiu la bmw,si daca da, cu mult?

5 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Lasa jafurile europei care polueaza tara. Cumpara o masina noua. Daca vrei spatiu in spate generos poti lua Logan, Fiat Tipo, Skoda Octavia, WV Golf. Bagi 3 oameni in spate fara probleme.

| ClaudiuM1997 explică (pentru GdX):

Pai tocmai de aia ma orientez spre o masina ce are euro 5 benzina. Sunt fan VAG(am vw bora 1.9 tdi) dar calitatea lor s-a dus cu totul, mai ales la motoare euro 5. De aia ma orientez spre bmw

| Începătorul988 a răspuns:

La masinile cu tractiune spate, locul la picioare pasagerilor din spate este redus. O masina tractiune spate nu este de uz zilnic. Succes.

| ClaudiuM1997 explică (pentru Începătorul988):

Asta stiu dar vreau sa stiu daca se iveste la un moment dat nevoia sa duc inca 3 oameni, o sa fie ok cat de cat cu spatiu. eivdent nu e un audi a6 dar macar cat un golf 4 sa fie de spatioasa happy.

| Începătorul988 a răspuns (pentru ClaudiuM1997):

Depinde de inaltimea lor. Eu am q.80/1.85 si am stat in spatele unui bmw e46 facelift coupe si sedan.
Stai ingrozitor!