Golf 4 e o alegere foarte buna.
Dar de ce 1.6? un Golf 4 1.9 TDI e o alegere mult mai buna! Consuma 5-6 % Nu sunt bune benzinarele. Orice marca de masina ar fi! Are un prieten apropiat si de 1 an nu a pus 1 leu pe acel golf. deci costuri 0. un schimb de ulei la un anumit numar de km parcursi dar aia e fix pix. Bafta
'Nu sunt bune benzinarele orice marca de masina ar fi'? altceva decat made in germany mai stii? Am un volvo v40 din 97, 450 000 km facut majoritatea pe GPL [din 98 are instalatie gpl, in 2008 i-a fost schimbata ca s-au implinit aia 10 ani] si la -25 o ia la sfert fara sa faca figuri si fara sa mi se strice nimic, ma ocup doar de consumabile, un 2.0 de 136 cp, acum daca nemtii habar n-au sa faca un benzinar asta nu inseamna ca acum gata nimeni nu stie sa faca unul... halal raspuns ai dat... Si sa-ti mai spun ca am consum de cam 9-10% si cum acum gpl-ul e 2.5 lei [pe la mine ca am vazut si cu 2.29 in alte locuri din tara gen Brasov si Bucuresti] eu dau cam 25 de lei/100 km dar uite ca eu macar atunci cand bag pedala in ea fuge, nu se balbaie cum o face golful, nu ma contrazice, am dat de multi smecherasi cu 1.9 TDI [toate rosii] si n-au avut sanse asa ca n-are rost sa ma contrazici.
Foarte bune dieselurile, un schimb de ulei la un anumit numar de km parcursi pai normal la cat ulei mananca tdi-urile, mdea.
Ai dreptate cu benzinarele la vw, sunt o catastrofa dar nu si la celelalte marci cum ar fi Volvo, Mitsubishi, Honda, Mazda, Toyota, nu stiu cum e la Mercedes, aia s-au axat mai mult pe diesel-uri, in fine. Eu am inceput pe v40-ul asta ce-l am acum si daca ar fi sa se dea timpul inapoi tot pe asta l-as alege! Intr-adevar mai bun e un 1.9 tdi decat un 1.6 fsi sau ce petarde mai are vw dar nici ala nu-i cine stie ce, cel putin eu nu suport sa merg cu un vw, prea seci, prea monoton designul, golf 4 e prea ingramadit la interior, prea 'compact' si nici la confort nu exceleaza...
Acum sa raspund si la intrebarea omului,
Recomand cu caldura un volvo v40 de prin 97 daca-l gasesti si cu GPL cu atat mai bine! Probabil iti va fi greu la inceput cu parcarile ca-i breck, daca vrei berlina poti sa te uiti la s40 dar si ala tot cam atat de lung e. Daca te intereseaza masina imi poti trimite mesaj privat si-ti dau mai multe detalii
Wow. Bro mi se pare ca esti traumatizat de 1.9 TDI. Eu am spus ce masina folosesc si sunt multumit de ea si o recomandat la randul meu. Am avut BMW / Mercedes pe benzina si sunt niste gunoaie. Dieselul mi s-a parut intotdeauna mai bun. Lasa-ne cu Volvo tau care in Romania is 50 de masini la fel. Nici nu trebuie bagat in ecuatie. Baiatul e tanar are 18 ani Volvo intotdeauna mi s-a parut o masina pentru adulti cu familie. nu pentru un tanar care vrea sa lase o impresie buna cand merge si el la o fata.
Asta inseamna sa vorbesti prostii! Cum ai ajuns la concluzia ca benzinareles nu sunt bune? Sunt uneori mai bune ca dieselurile. Si in plus sunt mai ieftine la piese. Deci mai informeaza-te.
Ai traume cu benzina, prea mult vw strica pretenas. opresti motorul des pentru ca e grea apasarea pe pedala la plecare? pare rau, tot benzina e mai fiabila decat tractorul tau diesel.
Tu iti dai seama ca vrei sa ma " jignesti " cu toate ca nu ma cunosti prin intermediul unui site. Esti prea sub nivelul meu sa iti mai acord timp din viata mea mai mult decat am facut. Nu stiu ce ati vrut sa demonstrati. mi-am dat doar cu parerea. Bineinteles ca o masina din 2015 benzina e mai buna ca un vw passat din 2005 fie el diesel. Pace
Te pomenesti ca esti "cineva" ) astea-s replici de smecheras de cartier, ne auzim, pa pa!