| kta665 a întrebat:

.se poate sa fac o reclamatie pe undeva pentru ca ieri seara am fost la cumparaturi la un anume supermarket din Gaesti ..cand am vrut sa plec toti caini care chiar angajati si patronul magazinului ii hranesc sau luat dupa masina mea si mi au muscat bara spate ramanand cu urme adanci pe ea..se poate sa fac plangere pe undeva pentru chestia asta?

3 răspunsuri:
| DaniTDCI a răspuns:

Da,poti depune o plangere la politie, de oarece cainii, dar si alte animale nu au ce cauta in parcarea unui supermarket, din cauza ca pot produce pagube

| anonimg a răspuns:

Este chiar recomandat sa faci asta (plangere la politie -caci ei vor face dovada; fara dovada nu faci nimic), dar nu mai inainte de a solicita in mod expres primariei ca sa ia cainii de pe strada si sa-i duca in adaposturi asa cum este legea. In 24 de ore trebuie sa rezolve treaba. Daca sunt nepasatori, atunci poti da in judecata si primaria.

| Takishima a răspuns:

Trebuie sa faci plangere intai la directia magazinului. E dedatoria lor sa isi promoveze o imagine buna a magazinului si a produselor. Caini maidanezi ar strica imaginea. Nu e o metoda de a atrage clientul si nici nu e igienic. La noi se tolereaza multe : insulte, mizerie, caini maidanezi, show-ri de tigani. Daca ne-am plange am avea o tara mai civilizata. Ati putea vb cu un centru decolectare a animalor maidaneze. Nici corect nu ar fi sa batem animalele. Ar trebui sterilizate si date la curtile oamenilor care ar avea nevoie de ele.