| Nicol94 a întrebat:

Buna ziua! Sunt însărcinată in 8 luni pot să merg la Scoala auto la sala și la traseu in 8 luni, 8 luni jumătate?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu vei putea sustine examenul auto acum fiindca este extrem de riscant.
Nu pune nimeni in balanta viata unui copilas nenascut, cu un amarat de examen auto, si nu este normal sa alegi sa dai examenul la o varsta atat de critica.
Nici nu cred ca te accepta instructorul sa faci ore cu el la o gestatie atat de inaintata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Femeia nu zis ca merge la examen. A zis doar ca se duce la orele de conducere. Ce e asa de greu de înțeles?

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

La 8 luni de sarcina nu mai permite nimeni sa conduca o femeie gravida.
Este suficient o frana mai agresiva/puternica si volanul ii intra in burta putand sa-i nenoroceasca copilul.

Nimeni nu-si ia acest risc, iar ea ca femeie gravida nu cred ca vrae sa-si puna copiul sub risc de nastere prematura sau de accident.

| sweetys a răspuns:

Poti merge linistita. Sora mea a nascut in ziua in care trebuia sa aiba ultima ședință de condus. La cateva luni a dat si traseul

| vlllaaddd a răspuns:

Conducerea în timpul sarcinii este legală, conform legislației rutiere germane, care nu interzice femeilor însărcinate să conducă. Cu toate acestea, este important să fii într-o stare fizică și mentală adecvată pentru a conduce. De exemplu, dacă ești în travaliu, conducerea înseamnă să comiți o infracțiune.