Ce sa fie man fiabil,tu stii cei ala variabile valve timing? Daca ala nu ar fi fiabil, toata chiulasa nu ar fi, e ca si cum ai spune oare daca masina are injectoare in loc de carburator mai e fiabila De ce nu ar fi?
Masinile mai ieftine nu au, oare de ce? Sigur ai gasit raspunsul pentru ca nu sunt fiabile asa ca fabricantu pune numa la masinile scumpe, ca vorba aia las ca aia care dau bani multi is si prosti Pt tine ar fi buna masina lu Fred si barney, aia e cea mai fiabila
Https://en.wikipedia.org/wiki/Variable_valve_timing
Aici găsiți tot ce vă interesează despre sistem. Problema cu fiabilitatea acestui sistem depinde și de proprietar dacă respectă reviziile, regimul de turație, stil de condus. Oricum, vechile mașini, fără atâta electronică, sisteme de control erau mult mai fiabile și ușor de folosit.
Pai de aia am ca optiune golfu 6 1.6.are motoru ala clasic si simplu de vw.
Exact asta am zis și eu. Mașinile care nu au foarte multe sisteme electronice de control sunt mult mai fiabile. Oricum, vă puteți orienta și spre celelalte 2 mărci ale grupului VW, Skoda și Seat, care au același motor, fiabilitate, dar la un preț mai mic.
ClaudiuM1997 întreabă:
Marian_Turna_1997 întreabă: