| Risteaioan63 a întrebat:

Bună ziua, TPU. Am o întrebare: am un golf 5, cutie automata benzina 1.6
De fiecare data când merg cu viteza mai mare de 130km/h mi se aprinde în bord ABS-ul și frână de mână, și bipăie într-una. Iar dacă opresc motorul 5 min, dispare... Iar când încep din nou sa merg, în maxim o ora se aprinde din nou în bord. Ce credeți ca ar putea fi, de ce face asa? Pe diagnoza nu s-a găsit nimic ca și când nici nu exista aceasta problema

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pui diagnoza si mergi in proba peste 130km/h, urmaresti sa citeasca toti senzorii.
Daca nu sunt senzorii de la roti de vina, ma gandesc la senzorul rezervorului de lichid (boala VW).

| Risteaioan63 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Asa m-am gândit și eu, ceva probleme cu rezervorul de la lichidul de frână, însă ce as putea face în privința asta?

| Korkodeln a răspuns:

E detector de "soferi speciali", incerca sa iti spuna cevawinking sa nu mai mergi cu viteza mare.

| Risteaioan63 explică (pentru Korkodeln):

Pai de ce sa nu mai merg cu viteza mare? Pe autobanda ce ar trebui sa fac?

| Korkodeln a răspuns:

Concret senzorul ABS nu mai trimite impulsuri la modulul de control la viteze mari, cineva a umblat la frane si n-a respectat distanta senzorului fata de discul cu zimti (sau e senzorul/cablul/conectorul murdar sau uzat), lumina de frana te anunta ca nu mai ai anti-blocking si traction control.