Asta da, dar oare cum se comportă "suv"-ul în oraș, în afară, etc
Qashqain e o masina relativ mica, chiar am detinut una vreo 3 ani.
Nu e o masina sportiva ca nu sta neaparat lipita de asfalt pe curbe, dar in oras e chiar decenta la dimensiuni.
Nu am avut interactiuni cu Qashqai, dar cunosc motorul ala de la Dacia si Renault, e foarte ok. Nu trebuie sa-ti faci probleme in privinta lui, consuma putin, se incalzeste repede si nu are cine stie ce puncte slabe. Injectoarele "picau", dar asta acum 10-15 ani, pe primele versiuni de 1.5 dci (injectie Delphi), cand motorina din peco-urile romanesti inca nu era ideala, si multa lume cumpara din surse dubioase, la canistre din plastic, bineinteles contaminate.
Vei simti tranzitia probabil in ceea ce priveste mersul la rece al dieselului; are nevoie de mai multe minute pana cand incepe sa mearga bine (e normal sa vibreze mai tare in unele dimineti, mai putin in altele).
In rest, vei avea si simti mai multa putere, chiar daca parodia pe care ai avut-o inainte declara 100-105cp; cuplul pentru puterea aia era la turatie maxima/limitare, pe cand dieselul iti ofera puterea maxima la mers normal, intre 2000 si 3000rmp. Asta nu inteleg multi.
Sper sa simti diferenta la confort si tinuta de drum, nu stiu cum e cu Qashqai-ul, dar cu Golf 4 mi s-a parut mereu mai rau decat cu Loganul; extrem de prost conceputa masina.
Sunt posesorul unui Qashqai Tekna 2018 1.4 L benzina.
Confortabila, ușor de condus, când parchezi e o experienta unica, nu ai nevoie de oglinzi, vezi,, de sus'' poziția mașinii, are camere in toate colțurile, ai diferite modalități de condus. Nu vad necesitatea unui bolid cand faci uz zilnic urban, deci e potrivita atat pentru naveta cât și pentru eventualele excursii de weekend.
Asta e modelul:
https://www.cinch.co.uk/......f2ea8864ce
Cheers